tiistai 3. huhtikuuta 2018

Kevään toimintaa


Pari viikkoa sitten yhdistyksen hallitus kokoontui Padankodalla miettimään kevään ja osin jo kesänkin tapahtumia. Tässä muistiin merkittäväksi muutamia päivämääriä:

Padankosken kyläyhdistys r.y:n sääntömääräinen kevätkokous on Padankodalla 

lauantaina 28. huhtikuuta 2018 klo 14.00.


Kokouksen asialistalla ovat viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös, kerrataan syksyllä päätetty kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Lisäksi suunnitellaan kesän toimintaa: Kotakahvio, Hermanninpäivä, talkoot.

Ensimmäiset talkoot ovat jo 26. ja 27. 5., jolloin tehdään uimarantaan uusi laituri. Tervetuloa nikkaroimaan ja siistimään samalla ranta-aluetta.

Alkukesästä on aikomus kunnostaa myös vanhaa Ruuttakoppia maalilla ja uudella katolla. Tarkoitus on tehdä tästä rakennuksesta kylän museo. Talkoiden ajankohta on vielä avoin. Ajatuksena on tänä kesänä koota museoon materiaalia ja laittaa ne esille. Avajaiset olisivat sitten kesäkuussa 2019. Ideoita ja esineitä kaivataan tähän hankkeeseen, joten rohkeasti vain mukaan suunnitteluun.

Perinteinen Luonnonkukkakävely on 17. kesäkuuta. Tänä vuonna tutustutaan Kuohijoen kalkkialueeseen. Yhteiskuljetukset lähtevät kylän keskustasta kello kaksitoista.

Kylän suurtapahtuma, Hermanninpäivän kyläilta, on tänä vuonna Padankodan alueella 12. heinäkuuta klo 18.00 alkaen. Järjestelyapua tarvitaan tähänkin tapahtumaan.

Rannan kunnostus jatkuu vielä toisillakin talkoilla. Tarkoitus on kunnostaa venepaikat paremmin toimiviksi. Tästä tapahtumasta ilmoitetaan myöhemmin.

Kotakahvio toimii ensi kesänäkin sunnuntaisin klo 12 - 16. Vastuurenkaaseen voi ilmoittautua kevätkokouksessa. 

Loistavaa kevään jatkoa kaikille!

Terveisin puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti