keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Kesän suunnitelmia


Kyläyhdistyksen hallitus kokoontui tiistaina ja päätti kesän toiminnasta seuraavaa:


  • Uimakoppitalkoot on lauantaina 27.6. klo 9 alkaen. Tarkoitus on saattaa rakennustyö loppuun, siistiä rantaa ja nuotiopaikkaa, kunnostaa vessatiloja ja paikan ilmoitustaulua.
  • Kotakahvio ei ole auki kesäsunnuntaisin entiseen tapaan. Samaan aikaan 12 - 16 on kuitenkin tarkoitus kokoontua kahvikatokseen juttelemaan omin eväin. Tällöin järjestetään myös jotain ohjelmaa, josta ilmoitetaan myöhemmin tällä palstalla ja kylän WhatsApp-ryhmässä. Siihen voi liittyä ilmoittamalla puhelinnumeronsa minulle.
  • Koronan vuoksi pitämättä jäänyt yhdistyksen kevätkokous pidetään syyskokouksen yhteydessä syyskuulla. Silloin käsitellään sekä kevät- että syyskokouksen asiat. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
  • Kukkia-Seuran retki kylälle järjestetään lauantaina 1.8., mikäli tartuntamääräykset sen sallivat. Siitä informoidaan lähempänä tarkemmin.
  • Venepaikkoja voi lunastaa rannasta 25 € vuosimaksulla, jos siellä vielä on vapaita paikkoja. Se selviää käymällä katsomassa rannassa. Jos löytyy punainen tolppa, jonka kohdalla ei ole venettä ja jossa on muovipussi ohjeineen. Paikka on silloin vapaa. Sen voi lunastaa itselleen maksamalla maksun yhdistyksen tilille.
  • Yhdistyksen jäsenmaksu on edelleen 3 € ja sen voi maksaa yhdistyksen tilille FI09 4510 7320 0062 73.
  • Kudontapiiri kokoontuu kesän aikana keskiviikkoisin Kahvikatoksessa. Siitä tiedotetaan lähemmin kylän WhatsApp-ryhmässä.
  • Ruuttakopin kylänäyttely kokoaminen siirretään ensi vuoteen. Esineitä, kertomuksia ja tietoja otetaan vastaan ja niitä julkaistaan tällä sivustolla Historia-osiossa.
  • Hermanninpäivä siirretään ensi kesään.

Kahvikatos on avoin ja siellä voi piipahtaa nauttimassa eväitä tai kokoontua juttelemaan muinakin aikoina. Uimaranta ja laituri ovat myös käytössä koko kesän. 

Kaikissa tapahtumissa on syytä noudattaa annettuja ohjeita turvaväleistä ja huolehtia käsihygieniasta. Oma käsidesi on syytä ottaa mukaan. Mikäli valtakunnalliset ohjeet muuttuvat, niin näitä kesän ohjeita tullaan muuttamaan niiden mukaisiksi. Niistä ilmoitetaan tämän sivuston ja kylän WhatsApp-ryhmän kautta.

ONNELLISTA JA TURVALLISTA KESÄÄ!

Tuomo Kuitunen
Kyläyhdistyksen pj.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti