torstai 28. huhtikuuta 2022

Kyläyhdistys herää talven ja koronan jälkeen!

 


Kyläyhdistyksen hallitus kokoontui miettimään tulevan kesän toimintaa Padankodalle viime perjantaina. Hallitus järjestäytyi entiseen malliin eli puheenjohtajana toimii vielä tämän vuoden Tuomo Kuitunen, varapuheenjohtajana Esa Vuorinen, sihteerinä Kirsi Saarinen ja rahastonhoitajana Terhi Isosuo. Muita hallituksen jäseniä ovat Arja Nuuttila, Jorma Huttunen, Hilkka Järvenoja ja Ismo Ojala.

Kesän toiminnasta päätettiin seuraavaa:
  • Yhdistyksen kevätkokous pidetään Padankodalla lauantaina 21.5. klo 12.00. Samana päivän pidetään talkoot klo 9.00 alkean ja siivoamme Padankodan ympäristöä sekä korjaamme veneenlaskupaikkaa kantavammaksi. Muutakin ajankohtaista on tarkoitus tehdä. Tulkaa kaikki mukaan!
  • Kotakahviot järjestetään sunnuntaisin 12 - 16 välisenä aikana. Ensimmäinen kotakahvio on 19.6 ja viimeinen 7.8. Poikkeuksista ilmoitetaan erikseen täällä kyläsivulla ja WhatsApp-ryhmässä.
  • Kesäkausi alkaa kesäkirkolla 12.6. klo 1800. Seurakunnasta Janne Vesto pitää palveluksen. Kyläyhdistys tarjoaa kirkkokahvit osallistujille.
  • Perinteinen Luonnonkukkakävely toteutetaan 19.6. klo 12.00 alkaen. Kokoontuminen Padankodan pihaan. Retki suuntautuu lähialueelle. Tutustumme piha- ja niittykasvillisuuteen.
  • Kyläjuhla, Hermmanninpäivä, toteutetaan sunnuntaina 17.7. klo 15.00 alkaen Padankodalla.
  • Elokuussa erikseen ilmoitettavana aikana järjestetään Pirttilahden niittotalkoot. Myös muita talkoita kesän aikana voi olla, joista ilmoitetaan erikseen.
Yhdistyksen jäsenmaksu on 5€, jonka voi maksaa yhdistyksen tilille (FI09 4510 7320 0062 73) tai kotakahvioiden yhteydessä kahvion pitäjälle.

Venepaikan 25€ voi myös maksaa yhdistyksen tilille. Ilmoita maksun yhteydessä nimesi ja venepäikan numero. Jos paikalla on jo ennestään vene, niin hänellä on etuoikeus siihen paikkaan.

Kalastusmerkkejä voi lunastaa Esa Vuoriselta. 

Tervetuloa toimintaan mukaan! Tehdään yhdessä kesästä mielenkiintoinen.

Kylähallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti