maanantai 29. toukokuuta 2023

Kesän toimintaViime lauantaina kokoonnuttiin kylän rantaan siivoustalkoisiin ja kyläyhdistyksen Kevätkokoukseen. Perinteisesti ranta haravoitiin, roskat poistettiin ja kaikki kalusteet tarkastettiin tulevaa kesää varten. Talkoisiin osallistui toista kymmentä henkilöä ja nopeasti paikat tulivat kuntoon. Nyt on uimareiden turvallista tulla rantaan uimaan ja kahvittelijoiden kesäsunnuntaisin rupattelemaan kahvikupin ääreen.

Kevätkokouksessa käytiin läpi viime vuoden toiminta ja hyväksyttiin tilinpäätös. Vastuuhenkilöt saivat vastuuvapauden. Toinen asia oli kesätoiminnan järjestäminen. Toiminnasta kannattaa katsoa tämän sivuston pari merkintää aikaisemmasta osasta. Tärkeät päivämäärät hyväksyttiin kokouksessa hallituksen esittämässä muodossa. Kylätiedote jaetaan kokouksen jälkeen postilaatikoihin. Sitä kannattaa silmäillä. Se löytyy myös tämän sivuston kohdasta kylätiedotteita.

Tänä kesänä ei ole Hermanninpäivää. Järjestämme kuitenkin lauantaina 8.7. klo 14.00 kyläkävelyn kaikille loma-asukkaille. Tällä tapahtumalla pyrimme kertomaan siitä, millainen kylä Padankoski on. Onhan hyvä tietää, missä kesäpaikka sijaitsee ja tuntea jonkin verran myös sen historiaa. Kierrämme silloin kylän raitilla ja tutustumme Ruuttakopissa olevaan koulunäyttelyyn. Lopuksi siirrymme kodalle kahvittelemaan ja vaihtamaan ajatuksia. Kaikki ovat tervetulleita tilaisuuteen!

Toinen meitä kaikkia koskeva tapahtuma on elokuussa 12.8. Teemme silloin retken Kukkialle veneillä. Otamme eväät mukaan ja soudamme Harjunsalmeen. Mukaan voi liittyä omasta rannasta tai tulla kymmeneksi uimarantaan. Jos ei ole omaa venettä, voi liftata toisten kyytiin. Kaikki pääsevät mukaan. Tervetuloa vesille, otathan veneilyliivin matkaan!

Kaikista kesän tapahtumista tiedotetaan tämän sivun ja WhatsAppin kautta. Tähän ryhmään voit liittyä ilmoittamalla puhelinnumerosi Tuomolle (040 7017412). Asioista voi tiedustella myös sähköpostilla padankoski@gmail.com.

Aurinkoista kesän alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti