maanantai 14. syyskuuta 2020

Kylän historiikki sai alkunsa

 


Tänään tehtiin historiaa: Syyskokouksen asettama historiikkiryhmä kokoontui ensimmäisen kerran. Paikka oli Salimäen historiallinen vanha pirtti, jossa kylän ensimmäinen koulu aloitti toimintansa 1800-luvun lopulla. Paikalla olivat Marja-Leena Ruuhi, Aimo Aakkula, Markku Seppälä, Esa Vuorinen ja minä toimin koollekutsujana.

Kartoitimme työmme suuruutta ja kauhistelimme. Kuitenkin optimistisella mielellä laadimme alustavan sisällysluettelon työlle ja jaoimme ensimmäiset tehtävät. Kuitenkaan emme yksin pysty työtä tekemään, vaan toivomme kaikkien kyläläisten ja kylän tuntijoiden apua. Meihin voi ottaa yhteyttä joko henkilökohtaisesti tai lähettämällä s-postia kylän osoitteeseen padankoski@gmail.com. Pyydämme vanhoja valokuvia, muisteluksia ja talojen historiatietoja käyttöömme. 

Sisällysluettelo löytyy tämän sivuston oikean laidan sivut-osiosta kohdasta Historiikki. Sinne myös kootaan vähitellen sisältöä, jota jokainen voi lukea ja kommentoida. Jos sisällysluettelon jokin kohta on aktivoitu linkiksi, niin silloin siellä on myös jotain jo valmisteltuna. Toivomme, että seuraatte työn edistymistä. Aikataulu on väljä, mutta vuosikymmentä emme aio siihen käyttää.

Yhdessä eteenpäin!

Terv. Tuomo KuitunenEi kommentteja:

Lähetä kommentti