maanantai 19. huhtikuuta 2021

Historiikki etenee

 

Pieni arvoitus: Osaatko sanoa, mistä kuva on otettu?

Talven jälkeen Historiikki-työryhmä on jatkanut innolla toimintansa. Saimme Sodat-osion tehtyä tammikuussa ja Huvit-osion helmikuussa. Nyt on työn alla ollut Kauppa ja Karjatalous. Ne on liitetty nyt linkkeinä sisällysluetteloon. Toivomme, että Kyläsivujen lukijat kävisitte katsomassa ja lähettäisitte kommentteja, lisäyksiä ja muistoja kylän s-postiin. Näin voimme parantaa historiasivustoa ja saada se toimivammaksi. 

Kaipaamme myös kuvia tekstin keventämiseksi. Kaikenlaiset aiheeseen ja kylään liittyvät kuvat ovat tervetulleita. Liitä kuvan mukaan pieni selostus kuvasta ja sen omistajan tiedot. Oletamme, että lähetettyjä kuvia saa käyttää tekstin yhteydessä.

Seuraavana työn alla on Liikenne-osio. Miten ihmiset ovat liikkuneet? Tarinoita ja muisteluksia toivomme elävöittämään kerrontaa. Myös tähän voi lähettää kuvia ensimmäisistä kulkuneuvoista, komeista hevosista ja polkupyöristä. Jos et halua lähettää kuvaa s-postilla, niin ota yhteyttä soittamalla numeroon 040-7017412 (Tuomo). Voin tulla tallentamaan kuvat kameralla.

Yhteistyöterveisin Historiikki-ryhmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti