tiistai 30. heinäkuuta 2019

Elokuun tapahtumia


Kesä kääntyy jo lopuilleen, ainakin lomalaisen mielestä. Elokuu on kuitenkin vielä toiminnan aikaa kylillä. Meilläkin on vielä monta askaretta tekemättä ja askelta ottamatta ennen kuin voimme asettua talvilepoon. Olen koonnut tähän nyt tiedossa olevat, mutta niitä voi tulla vielä lisääkin.


  • 6.8. klo 17.00 Julkisen kutomisen illat jatkuvat Kodalla
  • 9.8. klo 18.00 Vanhan uimakopin rakenteiden purkaminen rannalla
  • 10. - 11. 8. klo 9.00 Uimakoppitalkoot eli rakennamme rantaan varastotilan ja uimakopin
  • 17.8. klo 9.00 Vesikasvien niittotalkoot Pirttilahdella ja kahvikatoksen kyllästäminen
  • 23.8. klo 18.00 Talkoolaisten ja kotakahvion pitäjien kiitosiltamat Kodalla
  • 6.9. klo 18.00 Kyläyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous Kodalla
  • Kotakahvio on auki vielä ainakin kolmena sunnuntaina klo 12.00 - 16.00
Varmaankin uimakoppi jää vielä talkoissa kesken ja joudumme sitä jatkamaan jonain muuna päivänä. Tästä ilmoitetaan WhatsApp-ryhmän kautta, samoin kuin muistakin tapahtumista ja muutoksista. Liity ryhmään ilmoittamalla puhelinnumerosi minulle.

Uimakoppi- ja niittotalkoisiin varataan syötävää ja juotavaa. Kiitosiltana on luvassa herkullinen ateria. Tähän tilaisuuteen tulisi ilmoittautua Arjalle tai minulle (padankoski@gmail.com), jotta voimme varata sopivan määrän ruokaa.

Ruuttakopin näyttelytilaa varten toivotaan edelleen esineistöä lainaan ja talojen vanhoja kuvia kopioitavaksi. Ne voi toimittaa Kodalle kahvion aukioloaikana tai talkoissa minulle.

Tervetuloa yhteiseen ponnisteluun. EU-hankkeemme on loppusuoralla ja olemme selvinneet siitä tähän asti kunnialla ja hyvin. Hyvän työn jälkeen on mukava kokoontua yhteiseen pöytään vaihtamaan ajatuksia ja nauttimaan työn hedelmistä.

Teksti Tuomo Kuitunen, kuva Maila Niuranen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti